Gradonačelnik Zagreba primio delegaciju Hrvatskog judo saveza

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas u zgradi Gradske uprave izaslanstvo Hrvatskog judo saveza predvođeno predsjednicom Sandom Čorak.

NA FOTOGRAFIJI s lijeva na desno: Ivica Lovrić - pročelnik Gradskog ured za obrazovanje, kulturu i sport, Milan Bandić - gradonačelnik Grada Zagreba, Sanda Čorak - predsjednica Hrvatskog judo saveza, Tomislav Čuljak - počasni predsjednik Hrvatskog judo saveza, Zdenko Antunović - glavni tajnik Sportskog saveza Grada Zagreba, Hrvoje Lindi - glavni tajnik Hrvatskog judo saveza

Želimo  zahvaliti gradonačelniku i njegovim suradnicima na pomoći koju je Hrvatski judo savez dobio za organizaciju dvaju međunarodnih natjecanja u 2017. godini, IJF Judo Grand Prix i IJF Svjetsko juniorsko judo prvenstvo. Iduće nas godine čekaju velika natjecanja koja nose bodove za Olimpijske igre, a to su Grand Prix turnir te natjecanje za kadete, kojima će Zagreb također biti domaćin, najavila je predsjednica Čorak dodavši da su ovogodišnja natjecanja privukla preko 1.500 sportaša iz svih krajeva svijeta te da je Zagreb bio uzoran domaćin za vrijeme održavanja turnira.


Pročelnik Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić je naglasio da se možemo ponositi što će Zagreb po peti puta u svojoj povijesti biti domaćin velikog međunarodnog natjecanja poput judo Grand Prix-a, koje je, kako je rekao, drugo najveće judo natjecanje na svijetu nakon Olimpijskih igara.  

Iz godine u godinu diže se letvica i očekivanja su sve  veća. Zato je i organizacija samog turnira sve zahtjevnija. Ove godine očekujemo sudjelovanje Središnjeg državnog ureda za sport u sufinanciranju natjecanja, rekao je pročelnik Lovrić.

Tekst i fotografije: www.zagreb.hr