U23 reprezentacija u Bansku Bystricu (SVK)

U subotu 28.8. mlađi seniori će nastupit u Banskoj Bystrici; Slovačka, koji je kriterijski turnir za nadolazeće Europsko prvenstvo za mlađe seniore koje će se održati ove godine u Sarajevu (BIH).

Banska Bystrica je grad u središnjoj Slovačkoj, koji se nalazi od Slovačke metropole Bratislave 208 km. To je mali grad sa velikom sportskom poviješću u kojem se nalazi Olimpijski centar „DUKLA“, a isto tako je grad sa velikim sportskim događajima kao što je IAAF Grand Prix u atletici, te judo turnir na kojem će nastupit sljedeći natjecatelji:

T.Poljak (-66kg, JK STUDENT – Split), M.Krvavac (-66kg JK ZAGREB), M.Frlić (-73kg, JK SAMOBOR), D.Crnov (-73kg, JK SOLIN), D.Kapac (-73kg, JK LIKA – Zagreb), T.Uroda (-73kg, JK STUDENT – Split), D.Šekuljica (-81kg, JK ISTARSKI BORAC – Pula), I.Tavra (-90kg, JK STUDENT – Split), L.Leško (-90kg, JK DUGAVE – Zagreb), J.Katić (-100kg, JK PANDA – Zagreb), B.Tripalo (+100kg, JK STUDENT – Split).

Natjecatelji idu uz pratnju izbornika U23 reprezentacije Boška Rozge, te tehničkog direktora HJS-a Branka Crnova. Nakon turnira, natjecatelji će ostat na trening kampu do utorka 31.8.