Reprezentativke iznenadile i oduševile djecu na treningu u Areni


Foto: Tino Marić/HJS

Za male judaše iz cijele Hrvatske, Hrvatski judo savez (HJS) organizirao je u subotu i nedjelju trening sa Shunom Kondom, trenerom hrvatske reprezentacije. Više od 100 mlađih kadeta skoro dva sata oba dana radili su u pomoćnoj dvorani Arene Zagreb.

- Odazivom sam jako zadovoljan, ono što mi je najbitnije je da djeca uživaju u judu, što se danas i pokazalo. S velikim zadovoljstvom ću nastaviti promovirati judo u Hrvatskoj – rekao je zadovoljno Shun Kondo.

Na kraju treninga iznenadili smo ih posjetom hrvatskih reprezentativki, Barbare Matić, Ivane Šutalo, Karle Prodan i Zrinke Miočić koje su ih pozdravile, fotografirale se, dijelile autograme i prenijele dio iskustava.

- Jako nam je drago da ste s nama na Grand Prixu Zagreb 2018. Samo nastavite tako trenirati i vi ćete biti na našem mjestu – rekla je ponosno Karla Prodan i zaradila veliki pljesak svih prisutnih, nakon čega su slijedili selfieji, potpisi na kimona i papire te uspomena za ostatak života svih koji su stigli sa svojim trenerima i voditeljima iz Đakova, Kutjeva, Osijeka, Rijeke, Škrljeva pokraj Bakra i Vinkovaca.

Fotogaleriju s treninga pogledajte ovdje.