Hrvatski judo kroz humanitarnu akciju VRATIMO OSMIJEH pomaže domove za nezbrinutu djecu

Vrijeme uoči Božića često potakne ljude na dodatno pomaganje drugima. Nakon godine velikih rezultatskih uspjeha, Hrvatski judo savez je pokrenuo humanitarnu akciju Vratimo osmijeh kojom pomaže domove za nezbrinutu djecu u Lipiku, Slavonskom Brodu i Vinkovcima.

Judo na razini svijeta ima prepoznatljivu uzrečicu "Više od sporta", a da je tako u Hrvatskoj pokazuje i humanitarna akcija Hrvatskog judo saveza Vratimo osmijeh. Kroz nju se prikupljaju sredstva za domove za nezbrinutu djecu u Lipiku, Slavonskom Brodu i Vinkovcima, kojima će se izgraditi važna infrastruktura i nabaviti oprema kao što je:

  • - dodatna stambena jedinica (dom sv. Ana u Vinkovcima)
  • - oprema za bavljenje sportom i druženje (dom Kuća sretnih ciglica u Slavonskom Brodu)
  • - senzorna penjalice s antistres podlogom (dom u Lipiku)

Na taj način članovi hrvatske judo obitelji, kao i ostatak društva, do 31.12. pokazuju kako ulaganjem u mlade, poticanjem na zajedništvo i fizičku aktivnost kroz kvalitetnu infrastrukturu vraćamo osmijeh u ovim teškim vremenima pandemije, potresa i brojnih drugih izazova.

Svaki dan kroz idući tjedan ćemo objavljivati zasebne priče iz domova, da se bolje upoznate s aktivnostima koje provode, štićenicima domova i vrijednim ljudima koji se trude poboljšati nečiji život.

Doniraj i ti, svaki iznos je vrijedan i velik, na poseban račun otvoren za ovu humanitarnu akciju (do 31.12.). 

IBAN: HR7524070001500015724 (Opis plaćanja: Vratimo osmijeh)

Mi ti unaprijed zahvaljujemo!