17 TRENERA IZ HRVATSKE S CERTIFIKATOM IJF AKADEMIJE

U Zagrebu se održala IJF akademija gdje su od ponedjeljka 17. do subote 22. srpnja svi polaznici sudjelovali na praktičnom dijelu predavanja te se pripremali za ispite koji su usljedili posljednjeg dana. 17 trenera iz Hrvatske uspješno je položilo sve ispite te stekli nova znanja koja će im pomoći u njihovom budućem radu.

Certifikate uručili predavači IJF akademije dr. sc. Tibor KOSZLA, Florin Daniel LASCAU, Slaviša BRADIĆ, Envic GALEA, Tina TRSTENJAK, te dopredsjednik Europske judo unije i glavni tajnik Hrvatskog judo saveza Hrvoje LINDI i predsjednica HJS-a dr. sc. Sanda ČORAK.

Judo je edukativni sport po izvrsnosti. U Judu uvijek posvećujemo vrijeme i pažnju edukaciji i to je jedna od naših glavnih aktivnosti, a unutar okvira Međunarodne judo federacije (IJF) pokrenuta je IJF akademija, s ciljem edukacije trenera, pomoći bivšim judašima da nastave svoj put u našem sportu kao treneri.

Akademija je važan alat koji nam pomaže širiti znanje i vrijednosti juda diljem svijeta, uključujući zemlje s manje tradicije i iskustva u našem sportu, ali s velikim potencijalom i željom za razvojem juda.

Pregledaj CIJELU FOTO GALERIJU.