ULAZNICE ZA EURO 2024 ZAGREB PUŠTENE U PRODAJU

Rezervirajte svoje ulaznice na vrijeme za Europsko prvenstvo u judu Zagreb 2024. i uživajte u pogledu izbliza elitnih judaša. U Hrvatsku stižu olimpijski, svjetski i europski prvaci, a među njima i domaći favorit, dvostruka svjetska prvakinja Barbara MATIĆ! Pridružite nam se u Areni Zagreb na najprestižnijem EJU događaju olimpijske godine od 25. do 28. travnja 2024. Odbrojavanje je već počelo…

Arena Zagreb najveća je sportska dvorana u Hrvatskoj. Izgrađena je 2008. godine za potrebe održavanja 21. Svjetskog rukometnog prvenstva. Zbog svoje ljepote, funkcionalnosti i važnosti, Arena Zagreb postala je novi arhitektonski simbol glavnog grada.

Arena Zagreb u potpunosti je opremljena za razne vrste dvoranskih sportskih događanja. Prvi događaj koji se održao u novoizgrađenoj Areni bila je prijateljska rukometna utakmica s maksimalnim kapacitetom od 15.200 gledatelja. Uz IJF Grand Prix i Svjetskog kadetsko judo prvenstvo, Arena je bila hokejaška dvorana, sve do košarkaških i rukometnih utakmica, kao i veličinom i udobnošću svih svlačionica, Arena Zagreb opremljena je tako da zadovolji zahtjeve bilo kojeg sporta. Oko sredine proljeća judo će zauzeti svih 15 tisuća mjesta počevši s trodnevnim pojedinačnim natjecanjem, zaključno s posljednjim danom natjecanja mješovitih ekipa.

Ne postoji rok, ali postoji sustav tko prvi dođe, prvi poslužen. Cijene ulaznica kreću se od 10 do 35 eura. VIP paketi - raspon: €150 – €350. Kliknite ovdje da preskočite red i rezervirajte online.

Datum: 25.-28. travnja 2024

Adresa: Arena Zagreb Ul. Vice Vukova 8, 10000, Zagreb, Hrvatska

Dress code: Ležerni ljubitelj juda

Vidimo se u Zagrebu!