GRADONAČELNIK GRADA DUBROVNIKA PRIMIO PREDSJEDNIKA EUROPSKE JUDO UNIJE DR.SC. TÓTHA

17.04.2023 - 13:52
Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato FRANKOVIĆ primio je danas predsjednika Europske judo unije dr.sc. Lászla TÓTHA.

PREDSJEDNIK EJU DR.SC. TÓTH POSJETIO POČIVALIŠTE ANDRIJE HABULINA I ŽELJKA ĐAPIĆA U DUBROVNIKU

16.04.2023 - 21:00
Dok se Europski kup održavao u sportskoj dvorani „Gospino polje“ u Dubrovniku, predsjednik EJU-a dr. László TÓTH u pratnji potpredsjednika EJU-a Hrvoja Lindija zajedno s izaslanstvom Hrvatskog judo saveza posjetio je grob utemeljitelja juda u Dubrovniku i Hrvatskoj, Andrija HABULIN i Željko ĐAPIĆ.

ČETIRI ZLATA ZA HRVATSKU U DUBROVNIKU – BULIĆ: „DAN JE BIO IZVANREDAN!“

16.04.2023 - 17:23
Nedjelja u Dubrovniku bila je puna iznenađenja da se ni glavni favoriti nisu najbolje proveli na ovogodišnjem izdanju Europskog kupa. Dvostruki osvajač svjetske medalje Karl-Richard FREY (GER) poražen je u polufinalnoj borbi baš kao i predstavnica Hrvatske Karla PRODAN.

SIMIĆ BRONČANA NA EUROPSKOM KUPU: „PRESRETNA SAM!“, ZOROTOVIĆ 5.

15.04.2023 - 18:39
Sportska dvorana „Gospino polje“ u Dubrovniku još jednom je ugostila ponajbolje judaše i judašice s tri kontinenta. Tatami je posložen u već prepoznatljivoj crveno-žutoj kombinaciji a za medalje se bori sveukupno 308 natjecatelja iz 24 različite države.

IZVRŠNI ODBOR EUROPSKE JUDO UNIJE SASTAO SE U DUBROVNIKU

15.04.2023 - 16:41
Dubrovnik je ovog vikenda pravo judaško središte, dok se u sportskoj dvorani „Gospino polje“ održava Europski kup, čelnici Europske judo unije sastali su se u subotu ujutro u hotelu „Sun Gardens Dubrovnik“ na sjednici Izvršnog odbora.