TRON EUROPE PRIPADA MATIĆ: „NAPOKON!“, CVJETKO BRONČANA U ZAGREBU

26.04.2024 - 18:20
Imamo Europsku prvakinju! Splićanka Barbara MATIĆ (JK „Pujanke“) još jednom je ispisala sportske almanahe a gdje bolje nego nego baš u Zagrebu pred domaćim navijačima, ali i pred predsjednikom Vlade Republike Hrvatske mr. sc. Andrejom PLENKOVIĆEM i ministricom turizma i sporta dr. sc. Nikolinom BRNJAC.

MINISTRICA DR. SC. BRNJAC OTVORILA MEĐUNARODNU KONFERENCIJU „DJECA U SPORTU – PRVACI U ŽIVOTU“

26.04.2024 - 12:57
Dok je u zagrebačkoj Areni trajao drugi natjecateljski dan Europskog prvenstva u judu za seniore, u Zagrebu je 26. travnja održana međunarodna konferencija “Djeca u sportu – Prvaci u životu” u organizaciji Ministarstva turizma i sporta Republike Hrvatske i Hrvatskog judo saveza, a ista je okupila preko 50 sudionika.

PULJIZ DO SEDMOG MJESTA NA EUROPSKOM PRVENSTVU: „STVARNO SAM HTJELA POKAZATI ŠTO MOGU“

25.04.2024 - 14:14
Judo groznica bjesni glavnim gradom Hrvatske ZAGREBOM. Kako bi to proslavili, hrvatski dnevni list „Jutarnji list“ na naslovnici je objavio plavi judo pojas. Rekli bi Japanci „Hajime“ odnosno započnimo! Premijera EUROPSKOG PRVENSTVA U JUDU traje od četvrtka od 10.30 sati. Čak sedam svjetskih broj jedan na ljestvici, četiri olimpijska prvaka, 17 svjetskih prvaka i 35 europskih prvaka natječu se za bodove za svjetsku rang listu i medalje s Europskog prvenstva.

PREDSJEDNIK EJU-a DR.SC. TÓTH: ‘OVO SU MALE OLIMPIJSKE IGRE! NIKAD NISMO IMALI OVAKVU KVALITETU‘

25.04.2024 - 11:46
Mađar Laszlo Toth, u mladosti dvostruki prvak države u judu, višegodišnji predsjednik tamošnjeg Mađarskog judo saveza, a od 2022. je predsjednik Europske judo unije (EJU). Dan uoči početka seniorskog EP, doputovao je u Zagreb gdje se nakratko susreo i s Nikolinom Brnjac, ministricom turizma i sporta, ali se u razgovoru za SN sjetio susreta s premijerom Plenkovićem.

ZAGREB POSTAJE DOMAĆIN VELIKE BORILAČKE SMOTRE: ‘U ARENU ULAZIMO S VELIKOM DOZOM SAMOPOUZDANJA‘

25.04.2024 - 07:59
Puljanin Dominik Družeta je jedini iz ovog našeg društva koji zna kako se osvaja europska medalja